Skycode Oy valmistaa tekoälyt räätälöidysti juuri tarpeesi mukaisesti. Olemme vaasalainen ohjelmointiyritys, jonka erityisalaa on teollisuuden prosessien kehittäminen räätälöidyillä ohjelmistoilla ja sähkötekniikalla.

Tekoäly-projekti lähtee tarvekartoituksesta ja tavoitteiden määrittelystä. Ymmärrämme nopeasti tarpeesi ja ideoimme sopivimmat tavat ratkaista ongelma tekoälyn tai muun ohjelmointitekniikan avulla.

Tekoälyn hyödyntämisessä olennaista on myös analysoitavan datan keräämisen järjestäminen. Esimerkiksi tuotantosi optimointia varten saattaa olla tarpeellista kerätä käyntitietoja tuotantokoneistasi. Suunnittelemme ja valmistamme tarvittavat kytkennät myös tuotantokoneisiisi.

Valmistamme tekoäly-ratkaisuja teollisuuden lisäksi aivan kaikille muillekin aloille. Tekoälyn hyödyntäminen on vain mielikuvituksesta kiinni.

Ota yhteyttä ja kerro hulluinkin ideasi, niin arviomme sen kanssasi ja kerromme onko se sopiva kohde tekoälyn hyödyntämiseen.

Tekoäly-projekteihin saat myös Tekesiltä runsaasti tukea, joten kynnys projektin aloittamiseen on erittäin matalalla. Lue lisää Business Finlandin tuesta tekoälyprojekteihin! >>

Tekoälyn ohjelmointia myy

Skycode Oy

Jussi Mäntylä / 040-7000002 / jussi@skycode.fi

Skycode Oy